COVID19 și depistarea cancerului mamar
Te invităm la o întâlnire LIVE cu Dr. Nicolae Gică, medic specialist obstetrică-ginecologie, cu supraspecializări în chirurgia minim-invazivă și a sânului. 👨⚕️
Înscrie-te aici
Dr. Nicolae Gică va răspunde la întrebări despre pandemia de COVID19 și cancerul mamar, rolul mamografiei efectuate în siguranță, ca metodă de screening în depistarea precoce a cancerului mamar, în data de 22 octombrie 2020, ora 19:00. 🕖
Chiar și în timpul pandemiei COVID19, depistarea cancerului mamar ar trebui să se facă prin screeningul mamografic. Un consult senologic și o mamografie o dată pe an sunt recomandate tuturor femeilor cu vârsta de peste 40-45 de ani. Cancerul mamar este o boală frecventă a femeilor, iar depistarea precoce a acestei boli asigură o șansă bună de vindecare. Deși există mai multe tipuri de cancer de sân și o parte dintre acestea pot fi determinate de o mutație genetică, singura metodă de prevenție este screeningul periodic.
Completează adresa de mail pentru a primi invitația la acest curs
COVID19 și depistarea
cancerului mamar
Câteva întrebări frecvente și răspunsurile acestora, în avans:
1. Pandemia COVID 19 reprezintă un motiv pentru întârzierea consultației ginecologice în ceea ce privește diagnosticul cancerului de sân?
Depistarea precoce în cancerul mamar crește șansele de vindecare și de supraviețuire. Întârzierea efectuării unui screening mamar datorită temerilor legate de virusul Sars-Cov 2 poate duce la diagnosticarea tumorilor în stadii avansate cu șanse mai mici de vindecare.
2. Mamografia se efectuează în condiții de siguranță?
Mamografia se realizează în condiții de siguranță, cu șanse foarte mici de contaminare cu virusul Sars-Cov2.
Așteptăm întrebările tale în avans, în comentarii sau mesaje private, acestea vor beneficia de răspunsuri prioritare din partea Dr. Nicolae Gică ❗
Împreună cu Mustela România organizăm o tombolă la care oferim 5 kituri Mustela (un kit conține un Balsam BIO pentru alăptare Mustela Maternitate 30ml și o Crema Antivergeturi 150ml).
Inscrierile pentru tombola se fac în timpul sesiunii live adăugând un comentariu: o întrebare pentru Dr. Nicolae Gică sau "Mă înscriu la tombolă" (alte comentarii nu vor intra în concurs). Câștigătoarea va fi aleasă printr-o aplicație de tipul random.org și anunțată ulterior. De asemenea, premiul se poate revendica doar din clinică, nu poate fi trimis, deci pentru a intra în posesia lui vă așteptăm cu drag la Nativia, pe strada Pitar Moș 12, București.
Ne vedem curând online!
Dă mai departe vestea dacă știi pe cineva care ar avea nevoie de informațiile din această sesiune live!
#Nativia #LIVE # CancerMamar